Hyra jultomte

hyra-jultomte-05

Oavsett tid på året är vi jultomtar omtyckta i tillvaron. I synnerhet i jultid.
Som traditionen bjuder på besöker vi dig varje jul och lägger julklapparna under granen. Det är inte alla gånger du, din familj, släkt eller vänner märker av vårt besök. Vi tassar försiktigt fram i ditt hem och endast någon gång ibland är det någon som får en glimt av oss.

Vi tar det inte försiktigt för att vi inte vill visa oss - utan endast för att inte vara till besvär. Önskar du att vi stannar en längre stund hos dig, din familj, släkt eller vänner så gör vi gärna det. Bjud in oss via formuläret här!

Om du önskar bjuda in oss på en speciell dag, som t.ex. självaste julafton och vid ett specifikt klockslag, så kommer vi överens om det. Förutom att vår närvaro ger dina nära och kära en oförglömlig julupplevelse och en harmonisk stund, så delar vi personligen ut julklapparna, istället för att lägga dem under julgranen.

Bjud hem oss för att ge både vuxna och barn en fulländad stund med jultomten i ert hem.

Intresseanmälan att boka jultomte

    captcha

    För ett besök på cirka trettio minuter tar vi ett arvode om 1 000 kronor. Ovan intresseanmälan är inte en bindande bokning. Det är endast en förfrågan om intresse av att bjuda in (hyra) en av oss jultomtar. Efter att vi har fått kontakt med varandra kommer vi överens om ett upplägg som passar oss båda.

    Tomte inför julen 2015

    Julen är över och vi blickar mot år 2015. Vill du bjuda in oss till nästa jul rekommenderar vi dig att redan nu göra en bokning.

    Vi tomtar är populära och vi blir snabbt uppbokade. Desto tidigare du bokar, desto bättre kan vi tillgodo se din önskan vad gäller dag, tid och övriga önskemål. Som vanligt håller vi föregående års pris fram till 31:e augusti. Därefter sker en höjning och det är årets nya pris som gäller.